Seikkailut sanavapaudessa Tule mukaan luomaan sosiaalisia verkostoja - nyt niitä todella tarvitaan.

Euro on ikuinen - äänestä oikein, jottei sedät Byssässä suutu.

Heippa Suomi!   
Nyt kun seuraavaksi alatte lapioimaan rahaa Italiaan, niin voisitte laittaa pienen sivuvirran myös tänne Bulgariaan.
Kannattakaa Sipilää, kokkareita ja Sinisiä, kun laskevat palkkojanne ja korottavat maksujanne - muuten tänne ei saada rahaa!  

Se olisi katastrofi! Eurohan voisi kaatua ja kaikkea sellaista ja varmaan Putin veisi teiltä kesämökit ja Katainen lähettäisi teille bullan - suoraan Bryssästä.
Sisäiset levottomuudet kasvaisivat - varsinkin jos Suomessa populisti-oppositiota kuunneltaisiin tai Italiasssa populisti-hallitusta. Kaikki, hallitukset ja oppositiot, jotka kritisoivat EUta tai sen komission päätöksiä ovat maanpetureita ja populisti-sikoja ja vievät Euroopan sodan partaalle.

Osaathan seuraavissa vaaleissa äänestää oikein? Äänestä lisää rahaa Etelä-Eurooppaan! Se on tie joka estää sosialismin, sodan, tuhkarokon ja abortti-murhat.
Tai ei sen väliä mitä äänestät, kyllä Bryssä hoitaa politikoinnin ei-niinkään-oikein-äänestäneiden kansojen puolesta.
Älä ole huolissasi - jatka päiväuniasi rauhassa. Mutta muista lähettää rahaa etelään! Vaikka Euro-lavallinen joka kaupunkiin ja isompiin kaupunkeihin pari kolme tai puoli tusinaa lavaa.
Muutkin lähettävät. Ottakaa lisää lainaa, pantatkaa Hornetit, puolittakaa eläkkeet ja palkat - kyllä se siitä ja pitkässä juoksussa me kaikki tienataan tä(ä)llä.

 

Henry

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Tämä blogi pääsee varmaankin karuselliin. :)

Henry

Aulis Saarijärvi

Vasta sitten, kun olet päässyt Pasilaan kuulemaan huutoa, että olet rasisti ja kirjoituksillasi kiihotat itseäsi kansaa vastaan orgasmiin tiedoillasi, olet ylemmällä tasolla.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kiitä polvillasi Brysseliä siitä, että saat siellä Bulgariassa ongelmitta asua. Sinun luulisi arvostavan vapaata liikkuvuutta ja muita eurooppalaisia arvoja. Ei niin kauan sitten sinut olisi raahattu uudelleenkoulutusleirille, jos olisit päässyt rajalta maahan.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

On helppo myös muuttaa Albaniaan, mutta kun ette (vielä) lähetä paaleittain rahaa sinne... ja voipi olla, että heillä on Euroopan vapaimmat vaalit?

Henry

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Henry kun käyt seuraavan kerran Sofiassa, niin käväisepä katsomassa Aleksanteri Nevskin ortodoksista kirkkoa. Pääoven pielessä on muistolaatta. Siinä kerrotaan, että kirkko on rakennettu kiitollisuudesta niille maille ( muistaakseni 6 maata ), jotka sotilaineen auttoivat Bulgariaa torjumaan muslimien( Ottomaanien )hyökkäyksen ja valtausyrityksen. Urhoollinen Suomi oli tulloin kunniakkaasti mukana torjumassa muslimiuhkaa.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Joo, olisi tarkoitus tänä kesänä mennä excursiolle niille paikoille missä noin 900 suomalaista taisteli. Bulgaarilähteiden mukaan suomalainen tiedustelu pelasti Plevenin kaupungin. Tietojen perusteella Bulgarian yhdistyneet armeijat löivät turkkilaiset ennenkuin he pääsivät toteuttamaan suunnitelmaansa hyökätä Plevenin siviilien kimppuun. Siitä tappiosta Turkki ei enää noussut.

Ja onhan niin, että nyky-Suomessakin noin miljoona ihmistä elää köyhyysrajan alapuolella, seisovat viimassa ja pakkasessa leipäjonossa yhtä urhollisesti kuin suomaliset sotilaat täällä vuoristossa noin 140 vuotta sitten.
Näin Suomella on varaa olla mukana pelastamassa koko Etelä-Eurooppa. Tai ainakin sitoutua maksamaan etelään joitakin kymmeniä miljardeja €uroja.

Heil Sipilä! ja hänen porukkansa, tunnetusti Euroopan inhillimmisistä miehistä - naisia unohtamatta, joista loistavana esimerkkinä vaikkapa meidän koko kansan Berner.

Henry

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Muuten hyvä blogi (annoin suositukseni/en pidä Brysselin sedistä), mutta kun tuli lause: "Kannattakaa Sipilää, kokkareita ja Sinisiä, kun laskevat palkkojanne ja korottavat maksujanne" oli lähes pakkoa ajatella myös seuraavien heilurivaaliemme jälkitilannetta: "Kannattakaa Rinnettä, vassareita ja vihreitä, kun laskevat palkkojanne ja korottavat verojanne". Onhan todellisuus niin usein ankeampi kuin mielikuvamaailma..Kreikan Papandréou-velkatilanne (demarit) lienee sinulle ylen tuttua (annoit todella pätevän ohjeen Antti Rinteelle, tulevalle pääministerillemme: "Ottakaa lisää lainaa, pantatkaa Hornetit").

Mukavia eläkepäiviä sinulle sinne Bulgariaan, Henry! Fiksu päätös ihan oikeasti ja, kuten aiemmin mainitsit ja huomasit: venäjän kielen taidosta on todellista hyötyä..(saman tosiasian huomaan alvariinsa).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset