Onko hallitus seonnut lopullisesti? Saatanan tunarit!!!

HS:
Amerikkalaiset osallistuvat Suomessa suurharjoitukseen myös merivoimien kanssa – Ministeri Niinistö:  ”Palvelee puolustuksen kehittämistä” 

Yhdysvaltain suuri Itämeren meriharjoitus toteutetaan kesäkuussa osittain myös Suomessa.

http://www.hs.fi/politiikka/a1455861288869

______________________________________

Kaveri lähetti viestin:
"Kutsumattomia vieraita; hävittäjiä, panssareita, laivasto, jos toi ei oo provokaatiota niin mikä sitten? Rautaa rajalle?"

Vastaus: Mainila (Jokainen voi tulkita tämän niinkuin haluaa.)
 

Kertokaa nyt kansalaiset ihmeessä mielipiteenne!
Parempi kun mä en kirjoita muutamaan minuuttiin yhtään kommenttia – tulee vaan banni ja ihan syystä, jos tuonne kommenttiosoioon laitan mitä nyt ajattelen.

______________________________________

Iltalehti:

Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin tutkimusjohtaja, professori Markku Kangaspuronmielestä Suomi tekee virheen suostuessaan Yhdysvaltojen suunnittelemiin sotaharjoituksiin. Kangaspuron mukaan Venäjän armeija varmasti varautuu tilanteeseen jollain tavalla.

– Nyt on tehty virhe. En pidä tätä ollenkaan hyvänä päätöksenä Suomen kannalta. Ei kannata kaivaa verta nenästä, hän varoittaa.

Kangaspuron mukaan päätöksellä on varmasti vaikutuksia Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimintaympäristöön. Uhkakuvan mukaan Suomi voi joutua välikappaleeksi suurvaltojen pelissä.

Ajatusta tukevat ne seikat, että USA on Kangaspuron mukaan itse pyytänyt tänä keväänä tapahtuvia sotaharjoituksia Suomelta. Harjoitukset ovat osa muuallakin Europpassa jo nähtyä, USA:n vastareaktiota Venäjää vastaan Ukrainan kriisin takia.

– Tämä ei ole vain teknistä sodan harjoittelua, Kangaspuro pelkää."

______________________________________

Iltalehti: 

Ex-valtiosihteeri kauhistelee USA:n joukkojen tuomista Suomeen

Torstai 18.2.2016 klo 17.56

Ex-valtiosihteeri Risto Volanen (kesk) kyselee, puuttuuko Suomen johdolta tahtoa vai osaamista, kun Venäjän vihollinen tuodaan harjoittelemaan Suomeen.

"Volanen kirjoittaa blogissaan, että harjoitukset horjuttavat pohjoisen Euroopan vakautta ja vaarantavat suomalaisten rauhaa ja hyvinvointia.

– Ne tuovat naapurimaamme ulkoisen kriisin ajan sotilaallisen vihollisen harjoittelemaan operointia Suomen alueelta käsin muutaman minuutin päähän sen toisesta pääkaupungista ja elintärkeistä liikenneyhteyksistä.

Volanen tarkoittaa Venäjän Pietaria, jonne lentää Suomesta hävittäjällä nopeasti.

Volanen muistuttaa, että presidentti ja pääministeri vastaavat sotaharjoituksia koskevista päätöksistä.

– Kun presidentti, pääministeri tai muut UTVA:n (ulko- ja turvallisuuspoliittinen valiokunta) jäsenet eivät puuttuneet näitä harjoituksia koskeviin puolustusministerin esityslistan kohtiin, syynä on ollut puuttuva tahto tai osaaminen.

Volasen mielestä harjoitukset ovat ristiriidassa presidentti Sauli Niinistön ulkopoliittisen linjan kanssa. Hän vaatii pääministeri Juha Sipilältä (kesk) ja presidentti Niinistöltä selvitystä."

 

Huomatkaa, että tämä oli eilen uutinen, ennenkuin näistä uusista käänteistä tiedettiin mitään.

______________________________________

 

Iltalehti:

Amerikkalaisia on tulossa Suomeen ainakin kolmeen harjoitukseen, kertoo puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) Iltalehdelle.

Eduskunnan puolustusvaliokunnassa vieraillut ministeri paljasti torstaina, että Suomeen tulee keväällä parikymmentä amerikkalaista Stryker-rynnäkköpanssarivaunua harjoittelemaan.

– Arrow 16 on Suomen maavoimien mekanisoitujen joukkojen harjoitus. Se järjestetään Niinisalossa, Pohjankankaan harjoitusalueella toukokuussa.

Harjoituksen kansainväliseen osaan osallistuu komppanian verran Yhdysvaltain maavoimien joukkoja.

– He tulevat noin kahdellakymmenellä panssaroidulla Stryker-miehistönkuljetusajoneuvolla. Tankeista ei siis ole kyse.

Yhdysvaltain osallistuminen harjoitukseen on ministerin mukaan pitkän suunnittelun tulos."

______________________________________

Noin viikon uutiset

Jakso 5

http://areena.yle.fi/1-3168326?autoplay=true

______________________________________

Iltalehti:

"Yhdysvallat tuo keväällä noin 20 panssaroitua miehistönkuljetusvaunua Suomeen harjoitukseen. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) oli torstaina asiasta puolustusvaliokunnan kuultavana.

Yhdysvaltojen Stryker-miehistönkuljetusvaunut tulevat Arrow-harjoitukseen. Kyseessä on Maavoimien perinteinen harjoitus, johon tulee tällä kertaa muita maita mukaan.

Niinistö sanoo STT:lle, että Yhdysvaltojen joukkojen lisääntyvä osallistuminen harjoituksiin ei kerro linjanmuutoksesta. Hänen mukaansa Yhdysvallat on panostanut huomattavasti lisää Euroopassa tapahtuvaan harjoitustoimintaan.

– Yhdysvalloilla on käytössä huomattavasti enemmän varoja harjoitustoimintaan Euroopassa johtuen esimerkiksi Afganistanin Isaf-operaation päättymisestä, Niinistö sanoo."

______________________________________

 

Tilasto 2014:

Venäjä on suurin kauppakumppanimme

Venäjä oli vuoden 2014 tullitilastojen mukaan kolmanneksi suurin vientimaamme ja suurin tuontimaa.

Vuonna 2014 Suomesta vietiin Venäjälle tavaroita noin 4,6 miljardin euron arvosta – laskua edellisvuoteen oli 14 %. Tuonnin arvo Venäjältä oli vuonna 8,7 miljardia euroa. Tuonti laski edellisvuodesta 18 %. 

 

Vienti Venäjälle vuonna 2014, viennin arvo 4,6 miljardia euroa (-14 %)

 Lähde: Suomen Tulli

______________________________________

 

Soini Ylelle Styker-panssareista: "Viesti Venäjälle, että Suomi huolehtii puolustuksestaan"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021921142541_uu.shtml

 

Minun oma kommenttini:
Luulisi Soininkin ymmärtävän, ettei vieraan apuun kannata luotta. Heille olemme vain helkkarin "Kiinnostava sotilaspoliittinen alue". 

Ei armeijan ulkoistaminen ole hyvä juttu – se ei ole koskaan toiminut, kysykää vaikka Taiwanista.

______________________________________

 

Amerikkalaisen mediakanava CNN:n mukaan Yhdysvaltain merijalkaväki sijoittaa parhaillaan uusia tankkeja, tykistöä ja logistiikkavarusteistoa Norjassa lähellä ”Naton ja Venäjän rajaa” sijaitseviin varastoluoliin. Luolastossa on norjalais-amerikkalainen henkilökunta, ja siellä on varusteet 15 000 merijalkaväen sotilaalle.

Kenraali William Bentley totesi perjantaina, että kaikki ”eteen työnnetyt” (forward-deployed) varustukset alentavat kustannuksia ja nopeuttavat reagointia kriisinaikaisia operaatioita tuettaessa.

Luolastossa olevia varusteita käytetään kuun lopulla alkavassa ja maaliskuulle jatkuvassa 12 Nato-liittolaisen harjoituksessa, jonka nimi on Kylmä vastaus (Cold Response) 16. Harjoitukseen osallistuu yli 16 000 sotilasta ja 6500 luoliin varastoitua sotilaskalustoyksikköä. Kalustoa on modernisoitu viime vuosina.

Luoliin sijoitettiin ensimmäisen kerran amerikkalaisia varustuksia vuonna vuonna 1981. Norja suostui ylläpitämään luolia käyttökunnossa 1990-luvulla kylmän sodan päätyttyä.

Yhdysvallat on myös ilmoittanut lähettävänsä toukokuussa kuusi F-15 hävittäjää ja sata lentäjää sekä panssariajoneuvoja harjoituksiin Suomeen. Harjoitukset pidetään Kuopion Rissalassa.

Yhdysvallat on ilmoittanut aikovansa nelinkertaistaa sotilasmenonsa Euroopassa.

Lue täältä lisää:
http://vastavalkea.fi/2016/02/20/yhdysvallat-tuo-raskasta-kalustoa-pohjo…

______________________________________

 

Stephen Cohen: Not This Many Troops on Russia's Border Since Hitler Attacked USSR (Video)

The professor of Russian studies told RT's Ed Schultz that the last time so many troops were massed against Russia was when Hitler was preparing to invade the Soviet Union in 1941.

Lue artikkeli täältä:

http://russia-insider.com/en/politics/stephen-cohen-not-many-troops-russ…

______________________________________

 

IL paljastaa: Suomi avustaa Natoa Venäjä-analyysissä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021821139433_uu.shtml

______________________________________

 

Norjan luoliin kätketyt USA:n tankit tuodaan näytille: ”Nopeuttaa kykyämme toimia”

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001122124.html

______________________________________

 

Raju arvio Stryker-panssareista Suomessa – ”Annamme maamme suurvaltapolitiikan käyttöön”

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001122322.html

______________________________________

 

Suomen Kuvalehti:

Varoitus vallankaappauksesta: 
”Armeija ja poliisi karanneet hallituksen valvonnasta Suomessa”

Linkki artikkeliin

______________________________________

Naton salaiset armeijat : operaatio Gladio ja terrorismi Länsi-Euroopassa

”Laajaan tutkimukseen nojautuen Ganser osoittaa miten Naton salaiset joukot sekaantuivat laittomuuksiin, jotka useissa tapauksissa johtivat väkivaltaisiin terroritekoihin, joiden tarkoituksena oli mustamaalata vasemmistoa. ’Terrorismin vastaisen sodan’ aikakaudella tri Ganserin tutkimustulokset nostattavat perustavanlaatuisia kysymyksiä tiedustelupalveluiden roolista demokraattisissa yhteiskunnissa.”

– Professori Jussi Hanhimäki, Graduate Institute of International Studies, Geneve

 

Kirjan suomalaiseen painokseen tulee lisäartikkeli koskien erityisesti Naton salaisia operaatioita Suomessa ja muissa liittoutumattomissa maissa. Kirja on aiemmin ilmestynyt muun muassa englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, viroksi ja turkiksi.

________

Kannattaa käydä kirjastossa ja tutkia kuinka luettavia nämä meidän "kumppanit" ovat. Ja jos historiaa lukee tarpeeksi, niin huomaa, että kaikki pienet maat ovat vain suurvaltojen välikappaleita.

Ainoastaan hölmö uskoo, että koska toinen on musta niin toinen on valkoinen, ikäänkuin olisi kyseessä shakkipeli. Shakkipeli sinänsä oli alunperin sotapeli, mutta mustavalkoisuus johtuu vain siitä, että pelaajat erottaisivat nappulansa paremmin. 😉

______________________________________

 

Keijo Korhonen: Suomen uusi Nato-sopimus on historian häpeätahra

Entinen ulkoministeri kutsuu Naton kanssa allekirjoitettua isäntämaapöytäkirjaa pitkäksi naulaksi itsenäisyyden ruumisarkkuun.

SK 10/2015|6.3.2015  (noin vuosi sitten)

Sopimuksesta, jonka virallinen kieli on pelkästään englanti, käytetään nimitystä ”understanding”. Suomen hallitus ei tuonut sopimustekstiä eduskunnan käsiteltäväksi väittäen, että kysymyksessä on vain kansainvälistä sopimusta vähäisempi ”yhteisymmärrys”.

Hallituksen olisi syytä vaihtaa juristeja, nykyiset eivät nähtävästi tunne edes kansainvälisen oikeuden alkeita. Wienin sopimusoikeuskonvention (Vienna Convention on the Law of Treaties, 1980) mukaan sopimus (treaty) tarkoittaa valtioiden välistä kansainvälistä sopimusta (agreement), jonka määräykset valtio on hyväksynyt itseään sitoviksi.

 

Lue artikkeli kokonaisuudessaan.

 

______________________________________

 

Henry

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu