Seikkailut sanavapaudessa Tule mukaan luomaan sosiaalisia verkostoja - nyt niitä todella tarvitaan.

Kansannousu? Sallikaa minun nauraa!!!

Ystäväni kirjoitti kansannoususta.

Kansa ei nouse. 
Kansa 'tyytyy'. 
Kansa on aivan spagettia, vellipöksyjä. Korjaan: Lukutaidottomia vellipöksyjä. 

Tämä kansa ei edes halua oppia - se osaa jo kaiken... 
Miehekkäät karjahtelevat oluen tuomalla itsetunnolla sohvalta, vaimo aamtossuissa kahvia tarjoillen ja harmistuneena kaljaa sohvaan kantaen.  Vähän itsekin ottaen.
Suomi on myyty, Suomi on tuhottu - turhaan kuolivat, turhaan taistelivat - kaikki on myynnissä ja kansa tykkää presidentistä joka tuhosi perustuslain, käänsi sen nurinniskoin. 
Ihan kuin venäläiset, jotka ihailivat mersun omistaja, koska heillä oli mersu, vaikka nämä olivat juuri varastaneet heidän vanhempiens ja isovanhempien työn, tehtaat, kaivokset, kaiken! 

Suomen kansa ei tästä eroa - uskovat ketä tahansa - näitä jotka saavat naamansa tarpeeksi usein telkkarin uutisiin - eivät osaa itse ajatella, koska.. miksi? ... koska sitä ei koulussa opetettu .. siihen ei ehdollistettu pientä ehdollistettua rottaa, ihmistä.
Olette koekaniineja, teille voidaan syöttää mitä tahansa kunhan se on EUn hyväksymää.
Te ette kysy miksi? Te ette kysy mikä on vaihtoehto - te nousette sohvastanne porstuaan aluspaita päällä ja karjutte, jotta naapurinne kuulisi kuinka kovia jätkiä/mimmejä ootte - sitten taas sohvalle kaljaa juomaan... 
Olette sikojenne arvoisia...

Siis minkälaista kansannousua ootatte? Vakavaa, jos alkoholiprosentti lasketaan 4,5:stä 3,5:teen...
Olette näitä pubista haettavia, kun tulee tilaus ja joku maksaa - olette soihtueen kärjessä hoilaavia? 
Vai kansalaisia, jotka eivät kysele kuka soihdut maksaa vaan tykkäävät, että ne on yössä komeita ja kannattaa marssia?

Totuus on: eihän teistä ole mihinkään. Viimeinenkin Rokka ja Lehto on haudattu - nämähän, jälkeläiset lukevat lehdistä juttuja kuinka maansamyyjät elelevät siippansa kanssa ja haaveilette samasta, samanlaisesta elämästä? "Oi, olisinpa minäkin Quisling!"
Jessus, vai kansannousu? Sohvalta nousu ekaks!

Ei se kyllä teiltä onnaa, mutta jos pääsette edes porstuaan olen valmis nostamaan hattua... Edes jos sata tästä kuusimiljoonaisesta kansasta.

 

Henry

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

20Suosittele

20 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Niin. Lienee kuitenkin, että kansa on kaltaisianne paljon parempaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

No jos kansa hyväksyy poliitikoilta valehtelun ja jopa perustuslain rikkomukset, niin en kovin välkkyinä pidä näitä jotka samoja naamoja äänestää.

Susanna Kaukinen

No siitä ei ole pelkoa, jos sut lasketaan siihen kansaan mukaan. Sen verran meinaan vedät keskiarvoa alas isommassakin joukossa.

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Aika lailla oikeaan osuu blogisti ! Arvot on heittäneet häränpyllyä. Koti,uskonto ja isänmaa on nykyään : Kalja,vapaa kasvatus ja EU. Arvot on ihan perseestä. Juostaan pää kolmantena jalkana shoppaamassa kaikenlaista krääsää,täytääkseen elämänsä tyhjyyttä. Idolit,joita hehkutetaan, on paljon tärkeämpiä kuin maan tila.
Kaikenmaailman lobbarit ja keinottelijat (joita myös ihaillaan) todellakin myyvät maansa,saadakseen miljoonia,ikäänkuin se olisi ainoa tavoiteltava asia elämässä. He ostavat itsensä vapaiksi lähtemään mihin tahansa,missä voi itsekkäästi toteuttaa egonsa vaatimusta. Ne on sankareita,joita kansa palvoo,vaikka laulaakin pubissa,"me ollaan sankareita kaikki".
Siis todellakin,ihailee itsensä ryöstäjiä !

Aslak Koivuila

Toisaalta, V.Huovinen laittaa Koirankynnenleikkaajassa savotan kympin sanomaan että riittää, jos tässä kanaljien ja selkäänpuukottajien joukossa on muutama sellainen nainen ja mies , kuin on Eepi....

Ne vetää muut perässään. Ei tosin kaduille. Onhan sekin nähty mitä sieltä on muualta saatu, pamppua, vesitykkiä ja kyynelkaasua.

Susanna Kaukinen

No ei sitä puolitiehen kannata jättää.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Niin Henry! Kansahan itse päättää alkaako se vastustaa kokemiaan vääryyksiä, mitkä johtuvat nykypolitiikasta. Jos kansa ei lähde itse puolustamaan oikeuksiaan, niin sitten sitä ei tee kukaan muukaan. Politiikassa tarvitaan täyskäännös, kurssin muutos ei enää auta...

Susanna Kaukinen

No se vastustus alkaa niin myöhäisessä vaiheessa, ettei mitään pelastettavaa enää ole, jos ollenkaan.

Bää-bää.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Meistä on tehty jo niin kansain-välisiä ja olemme liian pitkään majailleet Euroopan ytimen lähellä. Liian moni ei löydä enää kotiin :( ...

Susanna Kaukinen

No painukoon helvettiin täältä sitte. Ei tuu ikävä.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kuka on kuvailemasi suomalainen?

Tuntemani suomalaiset ovat aktiivisia, ahkeria ja monipuolisia. He ottavat asioita omiin käsiinsä, usein myös kollektiivisesti. Yhdistykset toimivat ja saavat aikaan.

Suomalaisten paras ominaisuus lienee into, oikein intohimo. Ja järkevyys.

Susanna Kaukinen

Just joo, yhdistykset. Kas kun ei puolueet.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Yhdistykset toimivat ja saavat aikaan."

Antaa yhdistyksien näperrellä, mutta hallitus on aivan kädetön eikä saa aikaan kuin työttömyyttä ja velkaa.

Susanna Kaukinen

Ei tää meidän systeemi ole hallituksen vaihdolla korjattavissa. Ihmiskunnan pohjasakka valikoituu sinne kerta toisensa jälkeen.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Henry, minulla on ystävä, jolla on tapana aloittaa postauksensa EU:sta eroamista ajavan kansanliikkeensä sivulla : "Saamarin pahvi-aivot..." Aikanaan koetin selittää hänelle, ette niin ei voi tehdä, jos haluaa saada jotain aikaan. Nykyään joudun selittämään sitä itselleni. Joten ymmärrän täysin tunteesi. Toisaalta myös Katriina Kajannes on osaltaan oikeassa. Nyt on vain löydettävä keino, millä ne Katriinan suomalaiset saadaan vapautettua siitä kokovartalokipsistä, jonka vuosikaudet kestänyt sorto, nöyryytäminen ja toivon menetys ovat saaneet aikaan.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Eli jos kansa ei jaa tuohtumustanne ja maailmankuvaanne on kansa väärässä ja vellihousuja? Voisiko kuitenkin olla niin, että tyytymättömyys ei ole aivan niin syvää kuin kuvittelette, ja ettei ole mitään yhteistä rintamaa jonka joukkoon voisi mennä tyytymättömyyttään julistamaan?

Toki löytäisin paljon petrattavaa siitä miten maatamme johdetaan, mutta en löydä keskustasta, perussuomalaisista saatika pienpuolueista kykyä tai näkemystä oikeiden korjausliikkeiden tekemiseen.

Susanna Kaukinen

Jätkä on Vihree ja kehtaa edes avata suunsa.

Vihreiden ideologinen perikato:
=> http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Henry on 100x vihreämpi kuin sinä.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Et taida ymmärtää vihreitä ja vihreää ajattelua kovin hyvin? Tai sitä mitä taloudelliset kriisit ovat usein tehneet ympäristölle puhumattakaan ihmisistä?

Voisit ehkä miettiä vihreitä puolueena joka yrittää minimoida vahinkoja, mutta joka tietää, ettei sillä ole voimia suunnan muuttamiseen. Vahinkojen minimointi on aina paljon parempaa kuin se, että painetaan vain lisää kaasua. Mutta tee se vasta sitten kun olet rauhoittunut ;)

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #21

Vihreät on puolue joka suhmuroi Kokoomuksen kainalossa. Hävettää, että joskus äänestin teitä.

Mä en oo ollu tätä rauhallisempi vuosiin.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #28

Totta, vihreät ei ole ääriradikaali vasemmistopuolue, ei toki vasemmistoliittokaan sellainen ole. Mutta se, että vihreät eivät aja äärisuunnan edustajien mielestä oikeaa politiikkaa on pikemminkin vihreille kunniaksi kuin häpeäksi. Itselläni olisi luultavasti samankaltainen fiilis vihreiden suhteen kuin sinulla on nyt, jos vihreät olisivat sinun toivomasi kaltainen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #21

"Et taida ymmärtää vihreitä ja vihreää ajattelua kovin hyvin? Tai sitä mitä taloudelliset kriisit ovat usein tehneet ympäristölle puhumattakaan ihmisistä?"

Tuon näki hyvin Talvivaarassa jossa vihreä ympäristöministeri vuosia vain heilutteli käsiään ja sopersi ettei voi tehdä yhtään mitään.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #41

Mitä hänen olisi pitänyt tehdä? Lukita itsensä ketjulla Talvivaaran portille tai Häkämiehen oven eteen (oli se ministeri jolla olisi ollut valta vaikuttaa suoraan)? Keskusta sai edellisellä vaalikaudella kuohittua ympäristöministeriön tuolla ely-liitoksella joka tarkoittaa sitä, että ympäristöpäätökset ovat kevyttä tavaraa jos elinkeinoministeri niin päättää - kaikki vähääkään tiukemmat toimet ovat elinkeinoministerin hallussa. Miksi luulet, että tuo ministeriö on niin vankasti kokoomuksen näpeissä?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #42

"Mitä hänen olisi pitänyt tehdä?"

Lopettaa tappiollinen ja saastuttava kaivostoiminta. Eihän tuossa tappioiden maksamisessa ole mitään mieltä valtionkaan kannalta, mutta jos on vihreäksi itseään mainostava niin silloin pitää toimia vakaumuksensa puolesta tai lähteä hallituksesta. Niinistö ei lähtenyt hallituksesta siksi ettei pystynyt vaikuttamaan Talvivaaran saastuttamiseen. Eihän tästä hallituksesta muutenkaan mitään tule, kaikki syyttävät toisiaan etteivät saa tehdä haluamaansa politiikkaa .

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #44

Ei vain ollut Niinistön lopetettavissa. Ministerit eivät suomessa ole mitään kaikkivaltiaita, vaan heidän toimiaan rajaavat niin lait kuin oman ministeriönsä toimivaltarajat.

Mutta jos tarkoitat, että vihreiden olisi pitänyt jättää tuonkin takia hallitus, niin luuletko todella, että se olisi auttanut yhtään mitään?

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Epäselväksi jäi vain millaiseen komentoon maa pitäisi blogistin mielestä pakottaa jotta tämäkin olisi kansaan tyytyväinen.

Susanna Kaukinen

Henryn tuntien, demokratiaa vaatii.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Juuri demokratiahan näille pään aukojille ei kelpaa. Heidän versionsa kun on sellainen, että ainoastaan niillä, jotka eivät ole rasisteja (=minun kanssani eri mieltä), fasisteja (=samoin) tai taantumuksellisia Impivaaralaisia (=jälleen samoin) tulisi olla puhe-, yhdistymis- ja äänioikeus.

Lisäksi tuohon versioon kuuluu, että perustuslain rikkomisilla, muilla rikoksilla, valheilla ja petoksilla ei ole mitään merkitystä, kunhan ne tekee "demokraatisesti" (valheilla ja lupauksilla, joita ei ole koskaan aiottukaan pitää ja median ja suuren rahan avustuksella) valittu joukko päättäjiä. Silloin heidän mielestään "demokratia on toteutunut ja pulinat pois".

Ja tuossa muiden hiljaiseksi määräilemisessä he ovatkin sangen eteviä. Joten olisi totisesti aika sanoa näille, ilmeisesti vapaan kasvatuksen vahingoittamille maailmannavoille: "Nyt pitäkää te turpanne tukossa, kun aikuiset yrittävät pelastaa sen, mikä vielä pelastettavissa on. Puheoikeuden saatte sitten takaisin kun olette lopettaneet muiden ihmisten halveksumisen ja osaatte puhua kaksi tolkullista lausetta peräkanaa." Päättäjät toivottavasti huomaavat olla edes kiitollisia näille hyödyllisille idiooteilleem. Ilman heidän tukeaan esim. mediassa tämä meidän "poliittinen eliittimme" olisi jo kauan sitten saanut huomata olevansa anelemassa töitä nakkikioskin kassana.

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Vaikutta vain siltä,ettei kukaan herää todellisuuteen,jollei niitä hauku idiooteiksi,ohjailtavissa olevaksi lammaslaumaksi,tai näpertäjiksi jossain yhdistyksessä. Aivan uskomatonta mitä annetaan tapahtua muuttamatta äänestyskäyttäytymistä.
Vuosikymmenet olen seurannut näiden hyväveliverkostojen toimintaa kunnissa,eduskunnassa ja hallituksessa. Mikään ei oleellisesti muutu,ellei niitä pistetä varpailleen. Tämä tapahtuu nostamalla pienpuolueet valtaan,silloin on pakko lopettaa suhmurointi. Mitään muuta keinoa ei ole ! No vallankumous tietysti,mutta sen tietää jo etukäteen mitensiinä kävisi.
Monet ihmiset eivät ymmärrä,miten suuri valta heillä on,kun on äänestysoikeus. Kukaan ei tietääkseni kykene itse itseään valtaan nostamaan.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Miten mitään kansanousua voikaan tapahtua? Kansalle on pantu sellainen pallo jalkaan, ettei sitä pysty nostamaan sentin vertaa. Se pallo on oma (asunto- ja kulutusvelat) ja yhteiskunnallinen (valtion-ja kuntien velat) velkataakka, joka on ripustettu kansalaisen kahleeksi vapaaehtoisesti tai pakolla.
Kyllä se on sellainen kahle, joka pitää kansalaiset ruodussa. Kansannousuhaaveetkin kutistuvat pelkkään vaarattomaan suun pieksäntään.

Susanna Kaukinen

Kahle on kuvitteellinen. Ei velkoja ole pakko maksaa.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kansannousuun en usko hetkeäkään mutta tiettyä närästystä saattaa syntyä niitä kohtaan jotka ovat katteetta olleet saamapuolen asemassa maamme tukiaisissa jo vuosikymmenet antamatta juurikaan yhtään mitään takaisin. Puhutaanpa sitten aluepolitiikasta tai maataloudesta.

Vielä tänäkin päivänä jaksetaan vaatia valtiolta eli meiltä veronmaksajilta rahaa miettimättä mitä itse voitaisiin tehdä sen yhteisen kassan hyväksi.

Susanna Kaukinen

Maatalous on maan selkäranka välttämättä, koska minkä tahansa poikkeustilanteen tullen selviää hyvin nopeasti, että ruoka ei kasva supermarketin hyllyllä.

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Valtiolla,eli meillä,ei ole kohta muuta kuin velkaa. Kaikki myydään yksityisille,vaikkapa Venäläisille liikemiehille.

Juha Hämäläinen

Mulle on annettu oikeus kommentoida! Tämä on kai sellainen koe-aika, jolla koetellaan USAri-kuntoisuuttani....EDIT: Tai sitten tällä foorumilla on loppunut liikenne ja tarvitaan "uutta verta" pitämään meteliä (Hämiö)

Blogiin sanon, että Henry on aivan oikeassa. Tämä kansa on tuhoon tuomittu, jos ei 20 vuoden aikaan ole ymmärtänyt mihin tämä johtaa....

Kiitos Henry.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Tervetuloa takaisin Hämis ja älä nyt heti taas hanki itsellesi bannia!

Mitä itse blogitekstiin tulee, niin voisin sanoa olevani Henryn kanssa täsmälleen samaa mieltä. Tämä kansa antaa varastaa valtion yrityksensä, luonnonvaransa ja kansallisvarallisuutensa, ne omaisuudet jotka heidän pitäisi jättää perinnöksi lapsilleen ja lastenlapsilleen. Alistettu paskakansa uhoaa kapakassa kännipäissään, menee kotiinsa, hakkaa vaimonsa ja ajaa perheensä evakkoon, mutta mihinkään muuhun siitä ei ole!

Jos taloudelliset resurssit olisivat itselläni kunnossa, muuttaisin samantien Sveitsiin nauttimaan suorasta demokratiasta, veisin lapseni mukanani ja jättäisin alistetun paskakansan ryyppäämään ja uhoamaan kapakoihin keskenään ja eliitin varastamaan loputkin mitä vielä jäljellä on!

Sen jälkeen kun eliitti on myynyt tästä maasta pohjavedet, metsät ja turpeet, kansa varmaan herää ja tekee joukkoitsemurhan epätoivoissaan. Ja se roskasakki joka maata on johtanut viimeiset 30-vuotta, kuvittelee itse olevansa vahvoilla kun on pettänyt oman kotimaansa ja kansansa, järki ei riitä tajuamaan että heidän kohtalonsa on aivan sama kuin kansalla, se tulee vain hiukan myöhemmin!

Juha Hämäläinen

Markku: Tyyliäni en muuta vain jonkun mieliksi. Se on yksi asia joka ei ole myynnissä.

Bannini johtui onnettomista Anonyymi-videoista ei siitä, että olisin hyökännyt kenenkään henkilöön tai esittänyt lainvastaisia ajatuksia. Kohteliaisuus ja avoin ajattelu on ollut ohjenuorani, jolla olen pärjännyt ilman kotoutuksia sun muita apuja Euroopan läpi useampaan kertaan.....

Laitetaan nyt tännekin muutama linkki, jotka kertovat miten tavan kansaa vedätetään tämän mädäntyneen valtamedian keinoin.

Ihan kiusalla....josko nämä kelpaavat paremmin, kuin Anojen lässytykset.

http://www.youtube.com/watch?v=06-sa-m8zqg

http://www.youtube.com/watch?v=5joIMry7Ul0

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #37

En ole pyytänyt muuuttamaan tyyliäsi, vaan olematta hankkimatta bannia ihan heti palstalle, kun taas olet saanut kirjoitusoikeudet takaisin. Eihän sitä nyt periaatteitaan kannata myydä. Mitä noihin kirjoitusoikeuksiin tulee, niin nähdäkseni niitä poistellaan aika mielivaltaisesti!

Kiitos noista videoiden suomennoksistasi, niitä todella tämä kansa kaipaisi enemmänkin, pysyisivät enemmänkin kärryillä asioista!

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #38

Oikeudet ei ole käsissäni ja tämä tilanne on minulle kenties jopa miellyttävämpi tällä hetkellä, kun en saa blogata täällä, mutta voi tuoda oman blogini mainoksia esiin.....

Turhaan näillä mitään sisältöä on tuottaa, kun suuttuvat jostain jonkun muun tekemästä videosta HEH ja Hämiö.

Suomennuksia tulee lisää, koska USA-suomettunut media ei uskalla Venäjä-vihaltaan tai oikeammin omilta intreseiltään tehdä todellista journalismia.... Syy tähän löytyy noista linkkaamistani videoista! Tuskin Suomen mediakenttä on sen puhtaampi, kuin Saksassakaan.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #39

Odotan kovasti noita lisäsuomennoksia, varmaan eliittiä hatuttaa nykyinen some ja vapaa tiedonvälitys!

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #39

Moi Hämis, kirjauduin tänne nimellä Findianajones. Kommentoin ihan vaan testimielessä, että millaisen profiilin se pukkaa ulos.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #50

No niin, ainakin fb:n kautta kirjautumalla meitä on nyt täälläkin kaksi samalla nimellä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #51

Seuraan bannin saatkin sinä minun puolesta :D

Jukka Mäkinen

Jo muinaiset roomalaiset tiesivät miten kansa hoidetaan.
Leipää ja sirkusta.
Lätkää, lottoa ja makkaraa. Vähän BB'tä mausteeksi.
Kansalla ei ole syytä kapinoida tai aloittaa kansannousua, sillä on täysi vatsa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Kansalla ei ole syytä kapinoida tai aloittaa kansannousua, sillä on täysi vatsa."

Ja pää!

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Kuinkahan moni ei kehtaa käydä äänestamässä ja pitääkö äänestäessä olla selvin päin ?
Ottakaa toki rohkaisuryypy,tai kaksi ! Ensi keväänä joukolla pubeista äänestyspaikalle !

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mikäli tätä nykyistä hässäkkää alettaisiin tutkimaan niin huomattaisiin että kaikki perustuu 80-luvulla tehtyihin sopimuksiin joihin silloinen hallitus sitoutui. Kansanäänestys EY:n liittymisestä oli pelkkää vedätystä ja liittyminen EMU:n jatkoi samaa linjaa, nämä olisi tehty vaikka väärentämällä äänestyksen tuloksen koska nimet olivat jo paperilla.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Olen pahoillani, että jouduin matkalle, enkä päässyyt vastaamaan kommenteihinne.
Vastaan johonkin seuraavassa blogissani.

Henry

Käyttäjän SimonWahlroos1 kuva
Simon Wahlroos

Kansallamme on enää yksi oljenkorsi johon tarttua hukkuessaan. Se on bitcoin. Jos sijoitamme rahamme siihen niin sen arvo nousee ja viimeistään dollarin ja €uron romahduksen jälkeen valtasuhteet vaihtuvat kun voimme ostaa bitcoinilla maamme takaisin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset